Arcodica Port

Laowa Aurogon 10x-50x

Venus Optics е известна с производството на някои от най-уникалните и иновативни оптики в индустрията, включително ултра-макро опции, гладки трансфокусни лещи с изключително гладко боке, изключително широки лещи и, разбира се, техните известни сондажни обективи.
Venus Optics, може би най-известен със своя обектив Laowa 24mm f/14 Probe, изглежда подготвя още едно интересно предложение.

Laowa 24mm f/14 Probe

Canon Rumors съобщава, че компанията подготвя обектив за микроскоп Laowa Aurogon 10x-50x. Предполага се, че този обектив ще премине границите на макро фотографията и ще навлезе в територията на микроскопията, предлагайки на фотографите екстремни нива на увеличение. Говори се, че обективът има подобен дизайн на сондажните лещи на компанията. В момента няма много допълнителна информация. Несъмнено такъв обектив ще изисква известно високоспециализирано оборудване и техника и няма да е особено лесно за създаване на завладяващи изображения, но от друга страна, той ще предложи уникални перспективи и творчески възможности, които просто не биха били възможни с други опции на пазар в момента.

50% LikesVS
50% Dislikes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *