Arcodica Port

Patriot пуска 512GB V90 UHS-II SD карта за $400

Patriot Memory, известен производител на памети и устройства за съхранение, наскоро обяви пускането на най-новия си продукт – V90 UHS-II SD карта с капацитет 512GB за $400.

Тази високоскоростна SD карта за пренос на данни е предназначена за професионални фотографи, видеооператори и други потребители, които изискват високи скорости както за операции за четене, така и за запис. Картата V90 UHS-II може да се похвали със скорост до 280 MB/s за запис и 300 MB/s за четене, което я прави една от най-бързите на пазара.

Картата е подходяща за 4K и 8K видеозапис, както и за изображения с висока резолюция. Освен това е съвместимa със стандартите UHS-II и V90, което я прави идеална за използване с модерни камери и устройства.

Един от най-важните аспекти на тази нова карта е, че Patriot я е проектирал да бъде надеждна и издръжлива. Картата V90 UHS-II е водоустойчива, удароустойчива и може да издържи на екстремни температури, което я прави идеална за използване на открито. Картата има и вграден защитен механизъм, който предпазва от загуба на данни.

В заключение, SD картата Patriot V90 UHS-II с капацитет 512GB за $400 е едно от най-добрите решения за съхранение на данни, налични на пазара. Със своя високоскоростен трансфер на данни и надеждност, това е идеалната карта за професионални фотографи и видеооператори, които изискват качество, скорост и надеждност в един продукт. Ако търсите SD карта за вашия проект, SD картата Patriot V90 UHS-II определено е продуктът, който трябва да разгледате.

50% LikesVS
50% Dislikes