Arcodica Port

За мен и Arcodica

Аз съм запален фотограф, роден в София, със силен афинитет към макро фотографията и разнообразно портфолио, което обхваща набор от фотографски стилове. Работата ми улавя сложните детайли на околната среда, като подчертава преходния характер на тези детайли. Като пътешественик и търсач, аз изследвам места с желание да разкрия техните скрити истини и да споделя скритите реалности през обектива.

В допълнение към любовта ми към фотографията, притежавам магистърска степен по софтуерно инженерство, която усъвършенства моите аналитични способности и умения за решаване на проблеми. Идентифицирам се като социално интровертно, обичащо чай земно дете с отворен ум и голямо сърце. Ценя автентичността, несъвършенството, прошката, любовта, смелостта и силата да следваш собствения си уникален път. Фотография ми отразява тези принципи и въплъщава моята непоколебима страст към разказването на истории чрез изкуството на фотографията.

Създадох този уебсайт, където споделям фотографско си пътуване. На уебсайта хората могат да изследват интересни места, които съм посетил, да видят фотограгиите, които съм направил и да придобият представа за основните принципи на фотографията. Тази платформа служи като прозорец към моята страст към визуалното разказване на истории и отдадеността ми да споделям творческия си опит.

Nikolay Dimitrov

Arcodica Blog – обучаващ блог, пълен с полезна информация, насочен към любители фотографи, които търсят знания, от които се нуждаят, за да подобрят уменията си и да станат професионалисти.
Arcodica News – предоставя различни новини за цифрова фотография, рецензии, статии, съвети, уроци и ръководства за фотографи от всички нива. Arodica е място за вдъхновение, образование и място за фотографи. Със силен фокус върху образователното съдържание, представям някои от най-добрите и вдъхновяващи фотографии, открити в целия свят, вълнуващи кадри зад кулисите, прегледи на техника и най-добрите уроци по фотография, които можете да намерите в мрежата. Посещавам интересни дестинации и предоставям интересни фотографии на различни забележителности в България. В галериите може да разгледате различни фотографии правени от мен. Ако искате да запечатате специалните за Вас моменти – сватба, абитуриентски бал, кръщене или търсите фотограф в София. Разгледайте галерията и се свържете с мен!